Expressió plàstica

COURSE PRICE FOR FREE

Expressió plàstica

Monitor

Judit Navarro

Category

Extraescolars

Course Attendees

Still no participant

Course Reviews

Still no reviews

Dins d’un dia farcit d’estímuls externs i de rutines, oferim un espai per pensar, crear i gaudir a través de l’art. Ensenyant diverses tècniques plàstiques per desenvolupar el llenguatge artístic treballarem el color, el dibuix, el volum i el concepte, eines que ens ajuden a comunicar-nos.  

Metodologia:
Treballarem tot un ventall de tècniques com la pintura acrílica, l’aquarel·la i la tinta entre d’altres, amb diversos suports pictòrics. També es faran propostes on s’utilitzaran materials molt diversos com el guix, la fusta, els cartrons i materials reciclats. Qualsevol material es vàlid per millorar la motricitat fina, l’observació, la concentració i alliberar emocions. Els projectes proposats s'adeqüen a l’edat del grup.

Objectius
  • Desenvolupar la creativitat i la imaginació dels infants, proposant divertides manualitats realitzades amb materials a l'abast de tots.
  • Contribuir al desenvolupament de l'atenció, la paciència i el gust pel treball realitzat.
  • Afavorir la planificació de tasques, l'ordre, la neteja i l'autonomia a l'hora d'abordar els projectes.
  • Ajudar als infants a reconèixer noves possibilitats d'ús en materials, ja que treballem amb molts materials reciclats, als quals donem una segona vida.
  • Afavorir les relacions entre iguals posant en pràctica el no judici.
  • Gaudir de l'art com a mitjà d'expressió d'idees i sentiments.
Cursos als quals va dirigit:
  • Infantil  (P4 a P5)
  • Primària (1er a 6è)

Our Main Teachers

Dedicada a la transmissió de coneixements artístics a infants i adults, amb més de 5 anys d’experiència en gestió cultural i impartint classes i tallers en escoles i centres cívics. Ha estudiat disseny gràfic per l’EMAD de La Garriga, és tècnic superior en arts plàstiques per l’Escola d’Art i Superior de Disseny de Vic i […]

Price : Free

Cursos : P4 i P5 Primària

Lloc : Escola

Modalitat : Grup

Question