Isotropic

A Isotropic treballem l'educació dels infants i joves en el lleure

La isotropia és uniformitat en totes les direccions.

La radiació isotròpica té la mateixa intensitat independentment de la direcció de mesurament, i un camp isotròpic exerceix la mateixa acció independentment de com s’orienti la partícula de prova.

A Isotropic treballem les activitats des de l’educació STEM de manera uniforme (Science, Technology, Engineering, Maths) ensenyant conjuntament les diferents disciplines des de la seva aplicació pràctica mitjançant la resolució de problemes i el desenvolupament del pensament crític. Apropem els alumnes a les diferents branques artístiques per tal de potenciar el seu talent i desenvolupar les seves inquietuds. Els formem en la pràctica esportiva des del respecte i el treball en equip, al mateix temps que en millorem la tècnica i la coordinació, amb un èmfasi especial en l’esport femení. Acompanyem a nens, nenes i adolescents en l’aprenentatge d’altres idiomes, sempre amb un component lúdic i motivador que ens permeti millorar les habilitats lingüístiques sense mètodes rígids i poc efectius.

Anys d'experiència al vostre servei

01. Experiència

A Isotròpic treballem l'educació en el lleure educatiu des dels nostres inicis amb el nom de Roboticat l'any 2012. Actualment donem servei a més de 40 escoles i instituts i comptem amb una plantilla de més de 30 monitors.

02. Confiança

Tenim un equip completament dedicat al servei dels centre educatius. Estem disponibles en qualsevol moment per a resoldre qualsevol incidència que hi pugui haver.

03. Equip de monitors

Els nostres monitors combinen la experiència en el camp del lleure amb els coneixements en tot tipus de disciplines científiques, tecnològiques, artístiques, esportives i altres, així com amb el món educatiu. Som un equip multidisciplinar amb l'interès comú de fer que nens, nenes i joves aprenguin gaudint de les activitats que els preparem.

04. Qualitat

Les nostres activitats estan dissenyades per professionals de l'educació en el lleure educatiu, i les més de 16000 hores de rodatge fent extraescolars a escoles d'arreu del territori ens permeten garantir la màxima qualitat a les nostres activitats.

Mireia Gatius

Coordinadora
Veure perfil

Judit Navarro

Coordinadora
Veure perfil

Montse Nualart

Coordinadora
Veure perfil

Miquel Navarro

Coordinador
Veure perfil

Laura Diaz

Coordinadora
Veure perfil

Marc Guinjoan

Director
Veure perfil

Toni Molina

Monitor
Veure perfil

Alba Graupera

Monitora
Veure perfil

Rita Costa

Monitor
Veure perfil

Laia Julve

Monitora
Veure perfil

Mar-i-Cel Borràs

Coordinadora
Veure perfil