Dibuix i pintura

COURSE PRICE FOR FREE

Dibuix i pintura

Monitor

Judit Navarro

Category

Extraescolars

Course Attendees

Still no participant

Course Reviews

Still no reviews

Tots sabem que el dibuix i la pintura són un tipus de llenguatge que podem fer servir per expressar-nos i plasmar allò que volem dir. En aquest taller aprendrem els diferents components que podem utilitzar en el llenguatge pictòric amb un gran ventall de tècniques i estils, per experimentar i trobar aquells que s’adeqüin més a la nostra manera de fer.  

Metodologia:
Amb diverses propostes plàstiques, descobrirem diferents tècniques pictòriques tan humides com seques, que ens serviran com a vehicle d’expressió. Aprendrem com fer servir el color, el volum, i coneixerem tant artistes com la seva obra. Els projectes proposats s'adeqüen a l’edat del grup.

Objectius:
  • Proposar la llibertat expressiva de l'alumne com a punt de partida per a qualsevol creació artística, amb el que es desenvolupa fonamentalment la creativitat i la imaginació.
  • Afavorir la motricitat fina, en utilitzar diferents recursos i materials que exigeixen de certa precisió per a ser utilitzats per l'alumne.
  • Contribuir a desenvolupar el seu pensament matemàtic i orientació espacial, amb conceptes de geometria i composició.
  • Desenvolupar la sensibilitat estètica i afavorir l'observació de diferents obres d'art.
  • Afavorir les relacions entre iguals posant en pràctica el no judici.
  • Potenciar l’exploració i descoberta de tècniques i materials plàstics molt diversos i conèixer les possibilitats expressives i comunicatives.
Cursos als quals va dirigit:
  • Primària (1er a 6è)

Our Main Teachers

Dedicada a la transmissió de coneixements artístics a infants i adults, amb més de 5 anys d’experiència en gestió cultural i impartint classes i tallers en escoles i centres cívics. Ha estudiat disseny gràfic per l’EMAD de La Garriga, és tècnic superior en arts plàstiques per l’Escola d’Art i Superior de Disseny de Vic i […]

Price : Free

Cursos : Primària

Lloc : Escola

Modalitat : Grup

Question