Botix II

COURSE PRICE FOR FREE

Botix II

Monitor

Jordi Galvan

Category

Extraescolars

Course Attendees

Still no participant

Course Reviews

Still no reviews

A Botix I i II treballem la robòtica des d’una vessant educativa, amb una gran diversitat de materials. Aprendrem a programar diverses màquines i videojocs de la manera més divertida, i així anirem fent les primeres passes en el món de la programació, donant molta importància al pensament computacional. Durant el curs utilitzem una gran varietat de robots educatius i diferents llenguatges de programació per blocs, per tal que els alumnes siguin flexibles i aprenguin a utilitzar els seus coneixements en diferents situacions.

Metodologia:
Els materials que s’utilitzaran com a suport per treballar els continguts seran robots (com per exemple mBot, drons o els robots de Lego Wedo i Mindstorms), programes d’ordinador (com l’Scratch, Tynker o MakeCode), màquines (com plaques MakeyMakey o Micro:bit) o diferents jocs enfocats a la millora del pensament computacional (com Gravity Maze o Robot Turtles).

Objectius: 
  • Adquirir una base sòlida que en el futur els servirà per programar videojocs, robots i tot tipus d’aparells amb diferents llenguatges.
  • Reconèixer patrons, generalitzar situacions.
  • Millorar la capacitat d’abstracció i el disseny d'algorismes.
Cursos als quals va dirigit:
  • Cicle superior (5è i 6è)

Our Main Teachers

Amb formació en el camp de l’enginyeria industrial a la UPC de Terrassa, continua aprenent sobre robòtica i programació educativa amb els nous recursos que van apareixent. Treballant en el lleure educatiu des del 2016 i fent extraescolars, tallers i casals per tota l’àrea metropolitana.

Monitora

Price : Free

Cursos : 5è i 6è

Lloc : Escola

Modalitat : Grup

Question

Sami Vatanen Jersey