per person /
$

Free

Mecanografia

Monitor

Miquel Navarro

Category

Extraescolars

Course Attendees

Still no participant

Course Reviews

Still no reviews

L’escriptura digital és cada vegada més predominant al nostre voltant. Ordinadors, telèfons, tauletes… interactuem amb tots aquests aparells a diari. El curs de Mecanografia ensenyarà als nens i nenes a escriure de manera ràpida, eficient i en una bona postura. A partir dels 9 anys és el moment ideal per agafar bones costums que els acompanyaran al llarg de la vida, des de l’escola fins la vida personal i professional.  

Metodologia: L’activitat segueix una metodologia basada en el joc. Els infants disposaran d’un compte personal amb un pla d’estudis que podran anar seguint al seu ritme amb l’ajuda del monitor a càrrec de l’activitat, que anirà guiant el seu progrés i li proposarà mitjançant la plataforma activitats adaptades al seu nivell. El programa està basat en un sistema de reptes i recompenses, mitjançant videos explicatius, jocs i activitats que faran que els infants progressin ràpidament. La plataforma ofereix la possibilitat que els infants continuin la pràctica a casa si així ho desitgen per tal d’accelerar el seu progrés. El monitor de l’activitat s’encarregarà d’anar adaptant les activitats i jocs a fer segons aquest progrés de cadascú. De manera periòdica es generen informes de seguiment que s’envien a les famílies perquè estiguin al corrent de l’evolució dels infants i puguin comprovar com l’infant progressa al llarg del curs.

Objectius: 
  • Aprendre a col·locar els dits sobre el teclat correctament.
  • Millorar la motricitat fina.
  • Guanyar agilitat a l’hora d’escriure textos i minimitzar els errors.
  • Adquirir una bona postura de lectura i escriptura davant del teclat, forçant menys el coll i l’esquena.
Cursos als quals va dirigit:
  • Primària (4t a 6è)

Our Main Teachers

Graduat en Matemàtiques a la Universitat Autònoma de Barcelona, al 2014 va començar a dedicar-se a la robòtica educativa. Al llarg dels anys, ha fet classes de robòtica, programació, ciència i matemàtiques i continua formant-se en el món de la programació, buscant-ne la vessant didàctica. Des del 2018 forma part de la comissió organitzadora de […]

Price : Free

Cursos : 3r i 4t 5è i 6è

Lloc : Escola

Modalitat : Grup

Question